• وبلاگ : بسم الله الرحمن الرحيم
  • يادداشت : سياست خارجي ما و كشتار شيعيان يمن
  • نظرات : 0 خصوصي ، 41 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <      1   2   3      >
     
    + عليرضا خسروي 
    سلام
    + سيد احسان 
    سلام بر رفقا، در خصوص سوال جناب عامري، روزي كه خبر را در سايتها ديدم، غيرمنتظره بود اما شواهدي به نفع هيچ فرضيه‏اي نيافتم. محتواي صحبت آقاي جوادي هم گوياي نكته برجسته‏اي نبود. ظاهرا زمزمه‏هايي مبني بر مرجعيت شنيده مي‏شود. اما اگر اعتراض باشد،‏ ابعاد بسيار بزرگ و جنجال‏برانگيزي خواهد داشت زيرا پس از آقاي مشكيني ايشان و يكي دو نفر ديگر در قم تا حال نماد پايگاه جمهوري اسلامي و رهبري در حوزه بودند و اگر اعتراض باشد، شكاف بزرگ ديگري نمايان شده است. البته به شرط اينكه اصل شكافها را انكار نكنيمم.
    + مجتبي کرباسچي 
    سلام

    جناب عامري
    سؤالتان را در گروه مطرح کنيد. نتيجه بيشتري ميگيريم.
    + عامري 

    سلام عيد مبارك و مبروك

    تحليل شما از خداحافظي آيت الله جوادي آملي از نماز جمعه چيست؟

    1- رسيدن به كارهاي علمي بيشتر

    2- مرجعيت

    3-اعتراض

    4- ...

    + حامد حاجي حيدري 

    سلام به همگي

    عيد مبارك

    + حامد حاجي حيدري 
    سلام به جملگي
    + عامري 

    http://www.rajanews.com/detail.asp?id=40390

    يک تحليل ديگر درباره يمن

    + مجتبي کرباسچي 
    سلام

    دو نکته درباره يمن:
    1. يمنيها شيعه چهارامامي هستند (منظورم اين نيست که دوازده امامي بودن شرط حمايت است؛ فقط محض اطلاع گفتم).
    2. وزارت خارجه به دليل القاعده‌اي بودن آنان با حمايت موافق نيست.
    + حامد حاجي حيدري 

    سلام به جملگي

    از اين بحث مناقشه اي بر نمي خيزد. ببينيد؛ موضوع از اين قرار است كه چرا برخورد ما در موضوع فلسطين و لبنان، متفاوت از برخورد ما با موضوع مسلمانان كويت و عراق و چچن و چين و يمن است. منظور من از آوردن اين مثال هاي ماضي اين است كه اين موضوع، كم و بيش، پيچيده تر از آني است كه جناب خاندوزي را ناراحت كرده است. و اين، يعني ضرورت كار بيشتر و اين يعني پذيرش تقصير از جانب حقير كه در اين وانفسايي كه بايد به هزار و يك چيز توجه كرد و از هر سو فتنه اي بر مي خيزد، ناگزير از توجه در همه اين ابعاد مي مانيم.

    بله فتنه يمن، فتنه ميرحسين، فتنه پاكستان و افغانستان، فتنه عراق، فتنه فلسطين، فتنه لبنان، فتنه مسلمانان اروپا و... همه موضوعاتي هستند كه بر قاعده كلكم راع و كلكم مسؤول عن رعيته، توجه ما را برمي انگيزد، ولي روشن است كه ما ناگزيراز تقصيريم.

    موضوع حكومت اسلامي و فرق داشتن و نداشتن آن هم از همين جا برمي خيزد. بايد از ميان خود جماعتي را برگزينيم كه تخصصي به معروف امر كنند و از منكر نهي فرمايند و به راه خدا فراخوانند و.... البته اين رافع وظيفه از ما نيست، ولي به قدر طاقت كه لايكلف الله نفسا الا وسعها.

    در همين راستاست كه اگر دكتر خاندوزي اطلاعي دارند كه نشان دهد كه آنچه در يمن مي گذرد، تكليفي از ما مي طلبد، بايد استقبال كنيم كه اين اطلاعات را دريافت كنيم و در صورت تسجيل وظيفه عمل كنيم. ولي من يكي بيش از هر چيز اين روزها مشغولم به اينكه با فتنه ميرحسين و ميرحسيني ها چه بايد كرد. البته وسع من محدود است.

    + عليرضا خسروي 
    سلام

    سلام عليكم

    فراموش نشود گاه رهبر وقتي ببيند افكار عمومي و نخبگان پذيرش يك موضوع را دارند بهتر و راحت تر مي تواند لب به سخن بگشايد. مانند همين قضاياي اخير .

    بگذريم كه خيلي وقتها امام خامنه اي حرفي ميزند و كسي گوشش بدهكار نيست مثل مين قضيه جرم بزرگ در انتخابات كه قوه قضاييه هنوز هم خواب است و درگير افتابه دزدها. انصافا اگر يكي از اقا زاده به عنف تجاوز ميكرد اين قدر سريع اعدامش مي كردند؟

    لذا با دكتر خاندوزي موافقم كه در بعضي موارد نشستن براي حكم ولي فقيه نوعي عافيت طلبي است. باز هم بگذريم كه امام خامنه اي در جريان غزه و امثال ان حكم هم داد برخي شروع كردند به توجيه كردن.

    + عليرضا خسروي 
    سلام جلسه امروز هست نگران نباش آقا مجتبي به وقتش اعلام مي کنيم
    فکر کنم کمي بيشتر بايد در مورد حرف جنابان حاج حيدري و حميديه دقت کنيم. چون که خود مصداق هاي چنيني من جمله مصداق يمن کمي پيچيده است و نياز به اطلاعات و داده بيشتر داره که ما نداريم. ما هم از اين اقدام عربستان ناراحت هستيم حتي به عنوان يک انسان و مضاعفا به خاطر مسلمان بودن مان. ولي حمايت از چنين اقدامي در عرف ديپلماتيک به معناي دخالت در امور ديگري بيان مي شه. برقراري رابطه حمايت کردن و يا حتي عکس اين موارد تصميمات استراتژيک در سياست خارجي بيان مي شه. و اي کاش کمي مسئولان سياست خارجي و ديپلماتي بيشتر در اين باره به افکار عمومي توضيح مي دادند. خيلي جاها هم صدمه و لطمه خوردن ما از همين عدم توضيح و اطلاع رساني است.
    + مجتبي کرباسچي 
    سلام
    منظور از هماهنگي، گذاشتن پيش‌شرط نيست. هرچند با پيش‌شرط نيز مخالف نيستم. در صورت عدم‌هماهنگي هم بايد تلاش کرد. اما اگر بدون تدبير و هماهنگي عمل کنند، نمي‌توانند انتظار زيادي داشته باشند. چون ممکن است هزينه حمايت براي جهان اسلام بيش از منافع آن باشد.

    منظور من چيزي است شبيه آنچه به نظر مي‌رسد ايالات متحده با طرفدارانش در کشورهاي مختلف مي‌کند. گويا آمريکا يک پيش شرط براي حمايت گذاشته و آن اينکه مثلا انقلابيون مخملي نبايد حتي در ظاهر با آمريکا دربيفتند. شايد دليل سازش با آمريکا در بيانيه‌هاي ميرحسين همين باشد. جالب است که به نظر ميرسد انگلستان چنين سياستي ندارد.

    ما هم بايد در قبال حمايتهايمان خواسته‌هايي چون هماهنگي، حق‌طلبي و... داشته باشيم.
    + سيد احسان 
    با نظر آقا مجتبي موافقم با اين تفاوت كه جمله: اگر كسي انتظار حمايت دارد بايد با ما هماهنگ كرده باشد،‏ حرفي است كه نه عقل نه نقل پشتيبان آن نيست. پيامبر گفت حمايت از مظلوم، ديگر شرط نگذاشت چه مسلمان چه غير آن. البته بنده خودم از مناديان عقلانيت و تدبير در سياست‏ام نه حركتهاي كور انقلابي اما اين وضعيتي كه ما داريم ،‏ آنهم با شعارهاي آنچناني دولت، خيلي عجيب است... ما در شوراي كذايي خليج فارس شركت كرديم و برخي پوئن ها را به عربهاي منطقه داده ايم كه همچين مواقعي براي اهداف خودما از آن بهره ببريم. اما ظاهرا برزيل و ونزوئلا مهمتراند!!!
    + مجتبي كرباسچي 

    از جلسه امروز چه خبر؟

     <      1   2   3      >